Vi som svarar i telefon eller på mejlen sitter i Borås, där ADinQ har sitt hjärta. Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig med din förfrågan snabbt och enkelt.
Tel vxl: 033-72 22 400
Genom att klicka så godkänner ni att informationen som ni bifogar i formuläret skickas till oss som e-post.
Tack! Ert meddelande har skickats!
Ajaj! Någonting gick snett när mailet skulle skickas. Prova att maila oss genom att klicka på brevikonen ovan.
adinq colorbaradinq colorbar
Vi söker nu mediesäljare i Stockholmsregionen. Klicka här för att läsa mer eller göra er ansökan.
Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en målmedveten och kreativ mediasäljare i Gävle-Sandviken området. Klicka här för att läsa mer eller göra er ansökan.
Vi söker nu en mediesäljare till vårt kontor i Borås! Klicka här för att läsa mer eller göra er ansökan.
Vi har inga tjänster att erbjuda just nu!​
Hej!

Kul att du kikade in här. Vi är alltid på jakt efter drivna säljtalanger som har passion för göra affärer och vill arbeta med digitala marknadsplatser inom media och DOOH – Digital Out of Home Media. Är du intresserad och vill veta mer så hör av dig med en kort beskrivning till Lisen Nordenswan på lisen.nordenswan@adinq.se
Ser fram emot att höra av dig!

Varma hälsningar
Lisen Nordenswan
Försäljningsdirektör ADinQ
"Hos människan, -det är här allt börjar. Att påverka och skapa förändring hos individen är mångas önskan. Många aktörer vill ha just din uppmärksamhet, men hur gör man egentligen för att tränga igenom mediebruset i dagens informationssamhälle?
Vi på ADinQ tror inte att det finns ett enskilt svar. Flera saker spelar in, på grund av att allt börjar hos just människan. Samhället utvecklas i snabb takt på flera sätt, vilket i sin tur påverkar det mänskliga beteendet. För att hänga med krävs det att man anpassar sig.
Vi möjliggör varumärkesexponering på platser där människorna finns. Vi fångar ögonblicket då människor står still, -sysslolösa en kort stund i vardagen. På digitala annonsytor i miljöer utanför människors hem.
Vi hjälper er att synas på rätt sätt!"