Vi som svarar i telefon eller på mejlen sitter i Borås, där ADinQ har sitt hjärta. Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig med din förfrågan snabbt och enkelt.
Tel vxl: 033-72 22 400
Genom att klicka så godkänner ni att informationen som ni bifogar i formuläret skickas till oss som e-post.
Tack! Ert meddelande har skickats!
Ajaj! Någonting gick snett när mailet skulle skickas. Prova att maila oss genom att klicka på brevikonen ovan.

Vad säger våra kunder?

“Vi upplever att ADinQ är ett perfekt komplement för oss i vår mediemix för att nå ut på våra lokala orter. Vi kommer definitivt att nyttja deras tjänster fler gånger framöver!”
Joanna Wännerstam, Marknadssamordnare
Skobes Bil, Tranås
“ADinQ är en jätteviktig kanal för oss. I publikundersökningar ser vi att många biljettköp gjorts efter att ha sett vår reklam i butiks-tv.”
Caroline Berggren, Marknadschef
Sweden International Horse Show
“Vi har varit kunder sedan 2009 och ADinQ har fungerat som ett utmärkt komplement i vår mediemix som har hjälpt oss öka trafiken till vår butik.”
Maria Åbjörk
Ballingslöv Infracity, Upplands Väsby
”Jag är så nöjd med vårt samarbete med ADinQ. Var skeptisk till en början men ville prova. Hörde sedan av väldigt många att de hade sett vår annons. Folk pratar om den och jag gillar när folk snackar. Vi har ingen stor reklambudget men resultatet gjorde att jag la några extra kronor och förlängde eftersom jag hört så bra från våra kunder. Detta passar för alla, det gäller bara att sätta rätt budskap.”
Richard Löfqvist, VD
Lökens Catering, Eskilstuna
“Vi har behov av att nå ut så brett som möjligt. Vi kan se att ADinQ butiks-tv fungerar bra efter att vi fått telefonsamtal med frågor om våra budskap under specifika sändningsperioder.”
Pernilla Stråhle, Kommunikatör
Sörmland Vatten och Avfall AB
Att nå ut med vårt budskap lokalt är viktigt för oss då våra kunder, blivande och befintliga, finns i vårt närområde. ADinQ butiks-tv har växt till en viktig pusselbit i vår marknadsföring.
Joacim Persson, VD
Lidingö Lås & Larm AB
Kontakta oss för mer info
Sponsorskap
Partners som vi är stolta sponsorer till inkluderar